3.7.13

Zomerkortingen van 50% op Smashwords ebooks

Om middernacht 1 juli startte de "Speciale Smashwords Summer/Winter Verkoops Promotie Actie". Dat was immers het moment waarop de SSW Cataloog live ging op de thuispagina van het onafhankelijke en zeer succesvolle "indie" Smashwords ebook-platform. Lezers kunnen nu door de cataloog bladeren en zoeken op  "coupon code" niveau. 

Op slag van middernacht 31 juli zal de Cataloog spoorloos verdwijnen, dus als jij ook gebruik wil maken van de uitzonderlijke kortingen van de site-wide promotion, ga dan nu een kijkje nemen! De coupon codes zullen overigens ook alleen werken op het Smashwords-platform, en niet in de webwinkels die bevoorraad worden door Smashwords.


Gebruik de code SSW50 bij checkout en 
koop bij Smashwords met 50% korting:

Scharpenelle, klein verhaal van een Grote Oorlog


Cover for 'Scharpenelle, klein verhaal van een Grote Oorlog'



Published by De Scriptomanen 

ISBN: 9781301135448
Price: $5.99 USD min 50%

Aan de basis van deze tekst voor vertel- en muziektheater, die zich ook "gewoon" laat lezen, ligt een waar gebeurd verhaal uit de eerste dagen van de WOI. Vijf Vlaamse soldaten vinden een meisje van ongeveer drie jaar oud in een door shrapnell doorboord huis. Ze adopteren haar, houden haar als een soort mascotte bij zich en noemen haar "Elisabeth Shrapnell". 



De Engel van Mons


Cover for 'De Engel van Mons'
By Patrick Bernauw    
Published by De Scriptomanen






Welk verband bestaat er tussen een mysterieus meisje en een krantenartikel van de schrijver Arthur Machen, over de Engelen van Mons? Dit magische schimmenleger zou in 1914 gevochten hebben aan de zijde van de Engelsen...  

Words: 37,833 (approximate)
 Price: $7.99 USD min 50%



Duivelsteen


Cover for 'Duivelsteen'
By Patrick Bernauw
Published by De Scriptomanen
Words: 18,250 (approximate)
Language: Dutch
ISBN:9781452378626
Price: $5.99 USD min 50%
In zijn sombere kasteel Duivelsteen brengt Geraard de Duivel zijn dagen door met braspartijen en gruweldaden. Algauw krijgt het Duivelsteen in Gent de naam behekst te zijn. Geen wonder dat het later een tehuis voor krankzinnigen wordt. Een van hen schrijft koortsachtig alle verhalen over het Duivelsteen op... 


Speeltje


Cover for 'Speeltje'
By Guy Didelez  &  Patrick Bernauw
Published by De Scriptomanen
Words: 67,351 (approximate)
Language: Dutch
ISBN: 9781301829187
Price: $8.99 USD min 50%
Minister van Defensie Van Renterghem, van de Neo-Conservatieve Alliantie, heeft een relatie met het "maffiameisje" Pina Domenico. Politieke en andere schandalen doen hem het land ontvluchten, samen met zijn minnares. Maar dan worden zij ontvoerd, en leiden actie en suspense naar een onvoorstelbare ontknoping in deze keiharde psychologische thriller van het duo Patrick Bernauw & Guy Didelez. 

Geen opmerkingen:

Luisterboeken Podcast