22.7.13

Een eigen boeken-webwinkel starten met bol.com of via CosmoxVia het "partnerprogramma" van Bol.com kun je in een handomdraai een eigen professionele webwinkel starten, waarbij je verkoopscommissies tot 8% verdient... en uiteraard kan dat ook voor (je eigen) boeken en ebooks. Als auteur kun je op die manier vanuit je luie zetel, bovenop je gebruikelijke auteursroyalty, een mooie vergoeding opstrijken voor ieder boek of ebook dat verkocht wordt via jouw site of de linken die jij plaatst.

Thrillers & fantasy boeken (300x250)

Je kan dat doen met een breed assortiment van banners, maar ook met zogenaamde "linkgeneratoren" die je in staat stellen gepersonaliseerde links te maken, zoals deze: Testlink Nieuw Boek! Je kan zelfs een heuse eigen boeken-webwinkel samenstellen, zoals je er hiernaast één vindt, met een assortiment van jouw keuze, en voor de rest alles erop en eraan.

Voor een schrijver die in eigen beheer uitgeeft - en zo vind je er steeds meer - is het opstarten van zo'n boeken-webwinkel een "must". Geen gedoe meer met administratie, boekhouding, verzendingskosten... het wordt allemaal voor jou geregeld - volautomatisch!Hetzelfde kun je doen via Trade Tracker waarmee je campagnes kunt starten via Cosmox bijvoorbeeld:

Boeken Patrick Bernauw via CosmoxOf Azur, om maar iets te zeggen:Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast