Met Mystiek Actie Front MAF!

 Bij deze kondigen ondergetekenden graag de geboorte aan van

Het Mystiek Actie Front MAF!

Schrijven & Mediteren met Blackout Poetry 


Mediteren met stiftgedichten... en omgekeerd: blackout poetry gebruiken als inspiratiebron voor gedichten en verhalen. Spiritualiteit is een beladen woord. Wij benaderen het begrip op een speelse, lichte toon, in het kader van een creatief artistiek proces... want wij zijn MAF! 

Een cursus creatief schrijven & spiritualiteit... 
Een reeks workshops... jaja, wij zijn ten zeerste actief, er is werk aan de winkel! Spannend... én met de glimlach. 
Gratis... of met extra schrijfopdrachten als lid van de Supporters Club... of onder de begeleiding van:  

Patrick Bernauw - meer dan 40 jaar ervaring als voltijds schrijver, meer dan 20 jaar als schrijfdocent - en de ietwat mysterieuze & mystieke ( M i ). 

Het unieke aan deze cursus is: wij werken met de podcast MAF!... en geven jou iedere maand, een jaar lang, in elke nieuwe aflevering verse inspiratie + zeer concrete schrijfopdrachten. We vragen je op het eind van de rit ook een selectie uit je werk in te sturen. Daaruit kiezen we samen met de digitale uitgeverij vzw de Scriptomanen de beste bijdragen voor wat een boek, een luisterboek, een podcast of een ebook kan worden. Een en ander hangt af van de literair creatieve oogst. Uiteraard ontvang je een gratis auteursexemplaar van dit verzamelwerk. Op jouw selectie krijg je bovendien uitgebreide persoonlijke feedback, schriftelijk en/of online.

De podcast zelf is gratis. Betaal je via de Supporters Club €4,99 per maand, dan krijg je toegang tot allerlei extra content en schrijfopdrachten. Eventueel selecteren wij uit inzendingen die je ons toestuurt dan ook een of meer bijdragen voor publicatie. 

Wil je het maximum uit de cursus halen, dan betaal je €120 voor 12 afleveringen (Supporters Club inbegrepen), kun je ons zelf een selectie uit je werk toesturen en zul je daarop uitgebreide feedback krijgen, schriftelijk en/of online. Zie ook het Azertyfactor platform van Creatief Schrijven. Het bedrag van €120 kan, met vermelding "cursus MAF 2024-2025" overgeschreven worden op rekeningnummer 

IBAN: BE 43 0016 9362 0101 – BIC: GEBABEBB
vzw de Scriptomanen 


Wedstrijden lopen in samenwerking met Creatief Schrijven / Azertyfactor (Vlaanderen) en Schrijverspunt.nl (Nederland). De cursus loopt in samenwerking met Creatief Schrijven en Schrijven Online (Nederland).
Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast