27.8.11

Compagnie de Ballade: "Een Kleine Nachtmuziek"

Een nieuw speeltje gevonden: het heet "xtranormal" en je kunt er makkelijk animatievideo's mee maken. Het is meteen een gelegenheid om Compagnie de Ballade een nieuw - virtueel - leven in te blazen. Op dit moment ben ik druk bezig een cast aan het verzamelen, waarmee je in "Een Kleine Nachtmuziek" alvast kennis kunt maken.

Een vaste stek in het geanimeerde gezelschap is alvast weggelegd voor Antonie Te Contrarie (zie foto) die in het Engelstalige deel van de wereld wil doorbreken als "Hard Boiled Harry". In dit filmpje maak je ook kennis met een tweede ster-actrice van Compagnie de Ballade: Lisa Lomé.

Dit geanimeerde gezelschap van de vernieuwde Compagnie de Ballade start alvast met een serie "Legenden van de Lage Landen". Op het programma staan ook een bewerking van "Het Kabinet van Dr. Freud" (mijn eerste toneelstuk in het beroepstheater, destijds nog gecreëerd met Anton Cogen, Paula Bangels, Patrick Vander Sanden en Kathy Vanden Bossche), "Dode Dichters" (een stuk rond het werk van Maurice Maeterlinck en Georges Rodenbach) en een paar - ten onrechte, denk ik dan - in de vergetelheid geraakte producties van de "oude" Compagnie de Ballade: "Zwarte Weduwe" bijvoorbeeld, of "De Liederlijke Levensliederen van François Villon".

Maar geniet nu alvast van:

Een Kleine Nachtmuziek
by: patrickbernauw

Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast