16.8.12

Patrick Bernauw krijgt een Historical Mysteries Channel bij Redux


Met enige trots kan ik melden dat ik door het Californische bedrijf Redux werd gevraagd op te treden als "curator/editor" voor een WebTV-Kanaal over historische mysteries.

Redux maakt het ontdekken van uitzonderlijke "online video's" even makkelijk en genietbaar als kabeltelevisie kijken - alleen kijk je via een gepersonaliseerd kanaal naar gepersonaliseerde programma's. Sites als YouTube en Vimeo bieden al een tijdje producties aan met TV-kwaliteit... maar als gebruiker is het niet altijd eenvoudig het kaf van het koren te scheiden. De curatoren van Redux doen dat voor jou... en Redux zelf brengt het materiaal tot bij jou op een manier die kan wedijveren met een ware TV-ervaring.

Op basis van mijn online verzameling "historical mysteries" op StumbleUpon, mijn Engelstalige Lost Dutchman website en mijn Historical Mysteries Blog vroeg Redux mij Historical Mysteries Redux kanaal op te zetten:

This is the Channel of All Things Mysterious, Haunted & Dark. Here we go reduxing Unsolved Crime Stories & True Treasure Hunts, GhostWritings on the Wall & Other SuperNatural ParaNormalities... Your Daily Dose of the Stuff Where Dreams Are Made Of! 

Wie mijn passie voor "historische mysteries" deelt en geen punt maakt van de "Engelstalige content", kan hier, op mijn Redux pagina,  een account aanmaken (het is gratis!) en "follower" worden van de Historical Mysteries Redux  of van massa's andere Redux kanalen. Je kunt zelfs op eigen initiatief ook een eigen kanaal starten!

Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast