11.10.18

Eerste Literatuur op Zaterdag: Achtergelaten bagage (Leslie Hubrechts) / Memoires van Heer Halewijn (Bernauw, Cogen & Co.)Op zaterdag 27 oktober gaan wij van start met onze eerste Literatuur op Zaterdag uit een reeks van vijf, en dit voor het academisch seizoen 2018-2019. In samenwerking met de Academie voor Podiumkunsten van Aalst, Muza vzw en de Storytellers – zijnde een vereniging van cursisten en ex-cursisten literaire creatie / “schrijven” – presenteren we u op vijf zaterdagen in de Geuzenzaal van Utopia, Aalst telkens een literair dubbelprogramma van een uur met start om 15 uur en 16.30 uur.

Op 27 oktober, van 15 tot 16.00 uur, spreekt Leslie Hubrechts over haar ervaringen met de aanslag van 22 maart 2016 op Zaventem, waar zij het boek Achtergelaten bagage over schreef.

Leslie Hubrechts signeert haar boek graag voor u.

Van 16.30 uur tot 17.30 uur stellen Anton Cogen & het Gemengd Academisch & Volkstheatraal Spreekkoor samen met uw dienaar u graag de Memoires van Heer Halewijn voor. Compagnie de Ballade maakte van deze oeroude Vlaamse ballade eerder al deze muzikale versie:

Voorverkoop: 4 euro. Aan de kassa: 5 euro. Een abonnement op 5x Literatuur op Zaterdag kost slechts 15 euro. Alle info en het volledige programma vindt u op:
www.storytellersaalst.blogspot.comPatrick Bernauw & Anton Cogen maakten diverse locaties in Vlaanderen
behoorlijk onveilig, zoals hier in Gent.Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast