18.1.19

Luc Schoonjans kijkt in het hoofd van Kim De Gelder aan de Tafel van Elise

Deze week, 18/01/2019 - klik op de foto voor een groter beeld.

Op 23 januari 2019 zal het alweer 10 jaar geleden zijn dat Kim De Gelder in het kinderdagverblijf Fabeltjesland in Dendermonde twee kindjes en een kinderverzorgster doodde. Eerder had hij al een oudere vrouw vermoord in Vrasene. Luc Schoonjans, die meewerkte aan de tv-reeks Kroongetuigen en al heel wat "true crime" publicaties op zijn actief heeft, schreef hier nu ook een boek over: "Het Monster van het Waasland - in het hoofd van Kim De Gelder". Het werk verscheen bij De Scriptomanen, in de vroege jaren negentig nog mee opgericht door Luc Schoonjans en ondergetekende. Het kan besteld worden in elke boekhandel, online of via de website: www.truecrime.be


Luc Schoonjans
Het Monster van het Waasland
Luc Schoonjans werkte als scenarist mee aan het programma De Kroongetuigen voor VTM. "Kim De Gelder" was één van de cases waar een aflevering aan gewijd werd. Dit is het volledige dossier van feiten, onderzoek tot en met het proces.
€22,62 Paperback


Het Monster van het Waasland wordt voorgesteld, in een interview met dezelfde ondergetekende van hierboven, op zondagavond 20 januari om 19.30 uur (deuren 19.00 uur) aan De Tafel van Elise, Erembodegem-Dorp 39. Wie erbij wil zijn, dient snel te reserveren, want de plaatsen zijn beperkt: info@detafelvanelise.be - 053/216266. Luc en ik, die een hele gezamenlijke voorgeschiedenis hebben, namen deze week al een voorsmaakje op aan de Tafel, voor de podcast “Mysterieus België”:De Tafel van Elise heeft een heel interessant programma met lezingen, verteltheater, muziek… dat je kunt raadplegen op de FB-evenementenpagina.Tot 1 dees?

Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast