2.6.09

Dag van de Misdaad te Antwerpen




Met onverholen trots nodigt het Genootschap van Vlaamse Misdaadauteurs je uit op haar eerste Dag van de misdaad. Op 21 juni zullen op 8 historische plaatsen in Antwerpen 24 misdaadauteurs de nieuwsgierige bezoeker zoveel mogelijk hoeken van de kamer van het misdaadgenre laten zien. Onze website www.dagvandemisdaad.be geeft je alvast een voorsmaakje.


Het is een unicum dat schrijvers zelf een festival organiseren maar dat het misdaadauteurs zijn die dit huzarenstuk realiseren mag ons niet verwonderen: we durven meer, lopen niet weg van (organisatorische en andere) verschrikkingen en bepalen graag hoe de plot afloopt.



Kruip nu zelf in de huid van een detective en ontraadsel samen met Patrick Bernauw een misdaad in het humoristische moordspel Commerce Zonder Toekomst. Kruimeldief Julos heeft een tijdje vastgezeten, maar is nu vast van plan op het rechte pad te blijven. Hij is een succesvolle "commerce" begonnen in "antiek en brocante", Brocante Julos genaamd. Zijn grote magazijnen raken al gauw gevuld met "lieve leuke romantische en nostalgische spulletjes" die links en rechts van vrachtwagens en boten, uit vliegtuigen en villa's zijn gevallen. Vroegere celmaten vinden zelfs werk bij Brocante Julos... maar dan loopt het mis!


Helemaal zelf een moordspel spelen en/of organiseren? Dat kan met een handig doe-het-zelf pakket:


Moordspel Doe-het-Zelf Shop

Moordspel "De Moord op het Model"


Of klik gewoon op de titel!







Geen opmerkingen:

Luisterboeken Podcast