28.11.08

Mysterieus Object ontdekt in de Woestijn!

Wetenschapslui vrezen dat het Unidentified Fallen Object - kortweg UFO - wel eens iets te maken zou kunnen hebben met de Cthulhu Cultus, voor het eerst beschreven door horror auteur Howard Phillips Lovecraft. Vanwege copyright restricties kunnen wij de foto niet op deze pagina publiceren, maar u kunt hem ook bekijken door op de titel van dit artikel te klikken.

De fotograaf die de foto heeft genomen, maakte ter plaatse ook deze merkwaardige audio opname, die wij niet meteen kunnen identificeren als zijnde "muziek", maar veeleer als een onvervalste horror soundscape.

De Cthulhu Cultus werd voor het eerst grondig bestudeerd in het kader van het zogenaamde "Inssmouth Incident" en vormde in 1933 het onderwerp van een Internationaal Seminarie van de Universiteit van Rhode Island. Dit seminarie werd berucht in de geschiedenis van de zogenaamde "ghost photography", vanwege het aantal geesten dat naderhand kon waargenomen worden op de groepsfoto van de wetenschapslui.

In het kader van dit Seminarie vond ook een huwelijk plaats tussen twee van de betrokken geleerden, waarbij opnieuw onmiskenbare bewijzen werden geleverd van paranormale activiteiten. Zo is op deze foto bijvoorbeeld duidelijk te zien hoe een dame spontaan van de grond komt. (Tussen haakjes, de gekozen muziek tijdens de huwelijksplechtigheid viel, eufemistisch uitgedrukt, bizar te noemen. Luister hier naar een fragment!)

De onderzoeker die al deze fantastische ontdekkingen aan het licht bracht, is niet aan zijn proefstuk toe als het op opzienbarende onthullingen aankomt. Recent nog slaagde hij erin op overtuigende wijze aan te tonen dat Barack Obama niet de AntiChrist is, zoals bepaalde bijbelgeleerden meenden te weten. Met onderstaande foto leverde hij het ontegensprekelijke bewijs dat Barack Obama onmogelijk de AntiChrist kan zijn, om de eenvoudige reden dat Obama blijkbaar onlangs "gevampiriseerd" werd. Aangezien de Bijbel niets zegt over een mogelijk vampiristische aard van de AntiChrist, moesten de betrokken exegeten dan ook toegeven dat zij wellicht iets te snel hadden geoordeeld.


Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast