5.2.13

GPS Moordspel met Patrick Bernauw in Marche-les-Dames: De Moord op Albert I


In Marche-les-Dames wachten u en de leden van uw detective team, bij het ereperk ter herinnering aan koning Albert I die hier “ten val kwam”, een geheimzinnig pakketje met documenten, een GPS en een MP3-speler. Kraakt u een code, dan zult u verdere instructies ontvangen van een al even mysterieuze tipgever. Als u erin slaagt met uw detective team alle opdrachten tot een goed einde te brengen, zult u ook in staat zijn om een reconstructie te maken van “de moord op Albert I”, in 1934. Door wie werd de koning vermoord? Op welke manier? En waarom? De leden van het team dat erin slaagt de meest volledige en juiste reconstructie te maken, winnen een passende prijs!


Dit GPS-Moordspel volgt een scenario van Patrick Bernauw, de auteur van een paar historische “faction” thrillers over “de moord op Albert I”. Aangezien de moord ook werd voorspeld door Leonie Van den Dijck, de zieneres van Onkerzele, kan de reconstructie  eventueel ook gemaakt worden in samenwerking met de Belgian Paranormal Investigators, die u in staat zullen stellen ter plaatse een authentiek paranormaal onderzoek in te stellen.MOGELIJKE ARRANGEMENTEN:

Het GPS-Moordspel duurt minimum ca. 3 uur en omvat onder meer een wandeling van 6-8 kilometer, waarbij ook een eindje een bospad gevolgd wordt. Het wordt gespeeld door teams van maximum 4 personen (in totaal maximum ca. 40 deelnemers).
Alternatief arrangement: een “moorddiner” in een café of restaurant in Marche-les-Dames of Namen, waarbij de tipgever wordt opgespoord in de onmiddellijke nabijheid, of waarbij men met een auto per team “crime scene” bezoekt.

PRIJZEN:
* GPS-Moordspel (maximum 40 deelnemers): vanaf 750 euro + 6% BTW. In samenwerking met de Belgian Paranormal Investigators: vanaf 1000 euro + 6% BTW.
* Moorddiner: vanaf 1000 euro + 6% BTW exclusief catering. Is altijd in samenwerking met de Belgian Paranormal Investigators.

* Thriller Wandeling in Marche-les-Dames, met Patrick Bernauw (maximum 30 deelnemers): 350 euro + 6% BTW. In samenwerking met de Belgian Paranormal Investigators: 500 euro + 6% BTW.

* Thriller-Vertelling Patrick Bernauw: 200 euro + 6% BTW en vervoersonkosten.


View Dossier DrooMoord, Marche-les-Dames, 1934 in a larger map

Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast