4.4.20

Op schattenjacht/fotozoektocht in eigen kot of dorpEen Dolende Ridder durft al eens reddeloos te verdwalen. Daar is het ook een Dolende Ridder voor. En als je dan een Dolende Ridder van Lockdown bent, verdwaal je voortdurend ergens in het eigen kot, de eigen tuin of keuken. (Want een Ridder van Lockdown blijft in zijn kot, dat spreekt vanzelf.)

Misschien heb jij ook wel ergens een of ander vreemd of minder vreemd personage of voorwerp bij de hand. Kun je op schattenjacht - op eitjes jagen mag natuurlijk ook. En er zijn ongetwijfeld heel wat prinsessen, dino's of kabouters van Lockdown verdwaald in het eigen kot.

Verstop ze ergens, neem een foto en vertel er een raadselachtig verhaaltje bij...


Waar zou deze Ridder van Lockdown verdwaald zijn? Op een geheimzinnige plaats waar hij het zeer warm krijgt in de winter, maar waar het in de zomer best wel koel blijft... 

Laat er nu je jonge huisgenoten op los!

Je kunt hetzelfde principe ook hanteren in je eigen buurt, en zelf een stadsspel maken, of laten maken door professionals. Op onderstaande foto blijkt de Ridder met de Tandenstoker ergens verdwaald in mijn eigen dorp Erembodegem, op wandelafstand van mijn woonplaats, op een (sinds mijn kindertijd gebetonneerde) veldweg waarvan de naam iets te maken heeft met het beroep dat ik uitoefen. Mail je mij die plaats, dan mail ik jou dit ebook over Dolende Ridders!Nog een paar voorbeeldjes, ter inspiratie:
Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast