1.6.22

Oilsjterse Verrozjelkes: De Gaave Krollekop - hoorspel én live verteltheater, 25 juni

 

Opnames voor de Gaave Krollekop

Met alle soorten genoegen heb ik het afgelopen jaar samen met schrijfster Veerle Van Vaerenbergh en zowat de voltallige schrijfklassen van de Academie voor Podiumkunsten in Aalst gewerkt aan de Oilsjterse Verrozjelkes. Een stadswandeling vastgelegd op podcast, en enkele liedjes zoals bijvoorbeeld dit Smaatbolleken... 





... maar ook een drietal hoorspelen waarop ik als regisseur de innerlijke Monty Python nog eens mocht loslaten. Een eerste resultaat kon u al beluisteren: Jeanne & Jaan. Maar vandaag stel ik graag De Gaave Krollekop aan u voor. Of hoe een gouden krullenbol het met een paar dappere strijdmakkers opnam tegen een heel leger Moren, en op die manier een prinses aan zijn haak sloeg:

  




U hoort behalve mijneigen mijnzelve de stemmen van Grazielle D'haeseleer, Annick Labrosse, Vera Steenput, Isabelle Tolleneer, Jos Van Dorpe, Anna van Ro en Veerle Van Vaerenbergh. Muziek & geluidseffecten van Wieland Heymans, Wido Uvin, Vera Steenput en Fernand Bernauw. Deze opname werd gerealiseerd met de steun van de Erfgoedcel Denderland.






Wilt u dit Oilsjters Verrozjelke live meemaken? Op zaterdag 25 juni om 14 uur treden wij op met "De Gaave Krollekop" en andere verrozjelkes in de Geuzenzaal van Utopia, Aalst. Toegang: 5 euro. Reserveren is noodzakelijk, via storytellers@inter-actief.be Alle verdere info hier! 





Geen opmerkingen:

Luisterboeken Podcast