13.11.09

Droom jij ook van Deze Man?

Iedere nacht zien mensen van over de hele wereld Deze Man in hun dromen:
Als zijn gezicht ook in jouw dromen verschijnt of als jij informatie mocht hebben die Deze Man kan identificeren, contacteer dan de website die aan het Mysterie van Deze Man gewijd is: http://thisman.org

Is Deze Man een Archetype, een Bovennatuurlijk Wezen, een Paranormaal Droom Surfer?
Is Deze Man een schoolvoorbeeld van 'viral marketing', gewoon een nieuw 'alternate reality game'... of allebei?

Is Deze Man iets écht griezelig? Probeert een schimmige organisatie onze dromen te manipuleren, onze gedachten te controleren, ons brein te sturen, ons onderbewustzijn te beïnvloeden?
New York, januari 2006. De patient van een bekend psychiater tekent het gezicht van Deze Man, die haar herhaaldelijk bezoekt in haar dromen. Hoewel ze Deze Man in het werkelijke wakende leven nooit heeft ontmoet, geeft hij haar in haar dromen allerlei zeer intiem advies inzake privé aangelegenheden. 

De psychiater laat de tekening rondslingeren in zijn consultatieruimte, waar een andere patient van hem ze per ongeluk onder ogen krijgt. Deze patient herkent het gezicht meteen, want het duikt voortdurend op in zijn dromen...


De psychiater stuurt de tekening naar een aantal collega's... Vier van hun patiënten herkennen het portret, omdat Deze Man ook in hun dromen verschijnt. Ze noemen hem allemaal "This Man".

Van begin 2006 tot nu hebben meer dan 2000 mensen over de hele wereld Deze Man in hun dromen zien verschijnen... 

 

 

Klik op de titel en volg het fenomeen op de voet via de site SuperNatural ParaNormalities
 Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast