8.11.10

ebooks Patrick Bernauw bij Smashwords

 Smashwords
Omdat ebooks de Toekomst schijnen te zijn, ben ik lid geworden van een digitaal platform – Smashwords – waarop zowel uitgevers als auteurs hun ebooks kunnen omzetten in de belangrijkste gangbare formaten, en wat meer is: ze ook kunnen verkopen via de online boekhandels. Voor schrijvers die opnieuw over de rechten kunnen beschikken van hun oud werk, lijkt mij dit een bijzonder interessant gegeven. Smashwords is een Amerikaanse site en ook voornamelijk gericht op de Amerikaanse markt, waar het ebook aan een onstuitbare opmars bezig lijkt. Maar het platform werkt ook voor een kleine Vlaming… Enfin, ik ben er in ieder geval in geslaagd een aantal oudere boeken om te zetten en via Smashwords aan te bieden in epub-formaat, voor de Kindle en Sony Reader, enzovoort… Nu alleen nog een eerste verkoop realiseren, zeker?

Beschikbare ebooks:

De Engel van Mons
Ebook Price: $9.99 USD. 37830 words. Fiction by Patrick Bernauw on November 7, 2010
Welk verband bestaat er tussen een mysterieus meisje en een krantenartikel van de schrijver Arthur Machen, over de Engelen van Mons? Dit magische schimmenleger zou in 1914 gevochten hebben aan de zijde van de Engelsen... "Ik heb ze verzonnen," beweert Machen. - "Wij hebben ze met onze eigen ogen gezien," zeggen de veteranen van Mons.
De Zwarte Spiegel
Ebook Price: $8.99 USD. 29900 words. Fiction by Patrick Bernauw on November 7, 2010
Sonja en Jan betrekken een appartement in Antwerpen. De vorige bewoner is net gestorven en zijn bezittingen, waaronder een zwarte spiegel en boeken over de beruchte 16de eeuwse magiër John Dee, krijgt het jonge stel zomaar cadeau... Deze griezelroman voor jongeren verscheen oorspronkelijk in 1998, en is nu ook beschikbaar als ebook!
De Rechtvaardige Rechters
Ebook Price: $8.99 USD. 25530 words. Fiction by Patrick Bernauw on November 7, 2010
Deze succesvolle jeugdroman van Patrick Bernauw over het gestolen paneel van het Lam Gods, verscheen oorspronkelijk in 1992. Vier drukken later verschijnt "De Rechtvaardige Rechters" nu ook in ebook-formaat.
Het Bloed van het Lam
Ebook Price: $9.99 USD. 122190 words. Fiction by Patrick Bernauw on November 7, 2010
Tijdens zijn onderzoek naar de diefstal van de Rechtvaardige Rechters ontdekt Maarten Dejonckheere een occult geheim van de Tempeliers over de Heilige Graal. Deze historische thriller verscheen oorspronkelijk bij Manteau in 2006.
Smashwords - About Patrick Bernauw, author of 'De Engel van Mons', 'De Zwarte Spiegel', 'De Rechtvaardige Rechters', etc.

Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast