16.3.15

Arische Kunst van Willy Meller in Lüdenscheid: Der Erwachende

Blijkbaar is Ysa Pastora op rondreis, dezer dagen. Afgelopen week was ze in Mittenwald, vanwaar ze een audio boodschap de wereld in stuurde. En dit weekend vond ik zowaar een ansichtkaart in mijn brievenbus - nota bene de plaats waar het allemaal begon, op zaterdag 17 januari 2015...

Het is niet zeker dat de kaart door la Pandora in mijn bus werd gedropt - iedereen kan dat gedaan hebben. Ik heb het niet zien gebeuren (en heb er trouwens ook geen idee van hoe ze eruit ziet). De kaart kan wel geïnterpreteerd worden als een soort antwoord op een vraag die haar zeer onlangs en via mij door een correspondent werd gesteld, en die betrekking had op het rune-teken dat in potlood op de prentbriefkaart werd aangebracht.

Ik heb een foto gemaakt van de voor- en achterkant:
PS:
Willy Meller verwierf vooral bekendheid door zijn samenwerking gedurende de nazi tijd met architect Clemens Klotz, o.a. aan het Olympiastadion van Berlijn, de NS-Ordensburg Vogelsang en de NS-Ordenburg Krössinsee. Het einde van de Tweede Wereldoorlog bracht Meller door in Berchtesgaden; daarna keerde hij terug naar zijn geboortestad Keulen.


Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast