18.5.15

Trailer "The Seat of Francis"/"De Zetel van Franciscus" (Karl Hammer)

Voor wie het nu in Keulen hoort donderen.

Een bijzonder intrigerende trailer is dit, van De Zetel van Franciscus - het langverwachte nieuwe boek van Karl Hammer, aka Mark Harlem, aka de mysterieuze monnik Markhar Lem. Lees  op www.codebrekers.be wat Ignace Lepage hier zoal over te melden heeft.

Een bezoekje aan www.rauna.eu kan anders ook geen kwaad. In de paperback van De Hamer van Thor die niet toevallig op 12 juni 2015 verschijnt en €21,50 zal kosten (het ebook €12) licht ik samen met Ysa Pastora alvast enkele tipjes van een aantal sluiers op waarin Karl Hammer aka etcetera gehuld gaat.

Tot en met 12/06/2015 kunt u nog inschrijven op het Rauna-abonnement van 4 ebooks in de serie De Jacht op de Nazi Schat van Mittenwald, en dit voor de prijs van €40.

Deze 4 ebooks omvatten:

De Hamer van Thor 
Geheimen van de Runen
De Postkaart Code
Het Mysterie van Mittenwald


Inschrijven op het Rauna-abonnement kan door €40 over te schrijven op onderstaand rekeningnummer, met vermelding van je emailadres (waarbij "at" staat voor @) en "Ebook Abonnement Rauna" of een mailtje te sturen naar ebookabo@rauna.eu (je zult in dat geval een automatische bevestiging ontvangen van je abonnement).

Rekeningnummer vzw de Scriptomanen:
IBAN BE 43 0016 9362 0101

BIC GEBABEBB

Via PayPal (ebookabo €40):


Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast