31.5.16

Een (e) utopische literair creatieve avond in het Stedelijk Museum 't Gasthuys Aalst, 10 juniOp vrijdag 10 juni, om 20 uur, in Stedelijk Museum 't Gasthuys, Oude Vismarkt 13 te Aalst stellen Hilde De Cock, Matthias Roggen, Rita Saeys, Jana Van Der Fraenen en Els Vermeir het boek Berichten uit Utopia voor. Dit "jaarboek van de Literaire Creatie" (een afdeling van de Academie voor Podiumkunsten Aalst) bevat ook bijdragen van Ludo Constant, Magali De Vlaeminck en Katherine Muylaert.

Zelf demonstreer ik graag hoe ik via de spiritistische channeling-techniek in contact wist te treden met grote geesten als Dirk Martens en Thomas More, die - zo werd ondertussen bewezen - nog steeds rondwaren in het Museum, in de Sint-Martinuskerk en door de rest van de stad Aalst. Ik hield er een boek aan over, getiteld Eutopia/Blackout.

Ellen Lanckman leest dan weer graag voor uit en vertelt over haar nieuwste dichtbundel Vogel-jong, en de (e)utopie van een moeder-dochter relatie. En de (E)Utopia Podcast maakt een winnaar en een eervolle vermelding bekend van de Jeugdboekenweek Wedstrijd voor Basisscholen Ik ga op reis... (en zal een audio registratie maken van de nu al historische literaire avond, ter uitzending op de podcast). 

De toegang is vrij... en we hebben geruchten opgevangen over een receptie achteraf. Je hebt dus geen enkele reden meer om thuis te blijven!Uiteraard kun je alle boeken ter plaatse bestellen; maar dat kan ook hier:
Geen opmerkingen:

Luisterboeken Podcast