17.7.23

Het Mysterie van Marville: een truecrime podcast, ebook, paperback

 Het ebook en de paperback bestonden al langer, maar nu kun je ook met deze podcast op onderzoek gaan in Marville.

Listen to "Het Mysterie van Marville" on Spreaker.


'Luister naar mij, meneer,' zei de oude vrouw. 'Kom en volg me naar het kerkhof en luister naar me. Ik moet je iets vertellen. Het zal geen sprookje zijn, geen urban legend, geen fictie. Ik zal me aan de feiten houden, meneer.'
'Er zijn 41 Canadezen begraven op het kerkhof van de Heilige Hilaire, meneer. Onder hen: 26 pasgeboren baby’s en 12 baby’s die slechts een paar maanden tot een paar jaren leefden. Ik zal een liedje voor je zingen, meneer. Maar het zal geen wiegeliedje zijn. Het wordt een Koude Oorlogsbaby Blues.'


Marville is een slaperig dorpje aan de Franse kant van de Frans-Belgische grens. Met deze podcast als leidraad, of met het dossier dat ik samenstelde over het mysterie van Marville en publiceerde als paperback en ebook kun je nu ook zelf ter plaatse op onderzoek gaan.

Script: Patrick Bernauw / Presentatie: Patrick Bernauw, additionele stem: Karin De Greeve
Montage: Antoine Derksen
Geluidseffecten: Freesound.org
Muziek: Adobestockaudio - Blue Sky Blues (Peter Crosby) - Eye for details (Jay Varton) - Death Sentence (Life Span) – Come back baby (The Tap Room)

Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast