31.7.14

"De Zaak Louis XVII" eerste Everstory Books POD


1795. Louis XVI en Marie Antoinette hebben hun hoofd al verloren op de guillotine. En dan sterft hun zoontje, troonopvolger Louis Charles de Bourbon, in erbarmelijke omstandigheden. Of toch niet? In die bloedige dagen van de revolutie ontstaat een groot historisch mysterie. 

2004. Professor Cassiman van Katholieke Universiteit Leuven haalt het wereldnieuws met zijn genetisch onderzoek op wat gezien wordt als het hart van de kroonprins van Frankrijk. Volgens een Vlaamse familie onderzocht hij evenwel het verkeerde hart en werd het echte samen met de rest van de dauphin begraven in Wachtebeke... 

Was Frans Rombaut, die in 1875 overleed in Wachtebeke, inderdaad niemand minder dan Louis XVII? Hebben zijn nakomelingen recht op een fabelachtig fortuin, dat hun werd ontstolen door een samenzwering van valse en echte Bourbons, het Vaticaan, de Rothschilds en Leopold II?

Patrick Bernauw oogstte veel succes met zijn thrillertrilogie over Mysteries België ("Het Bloed van het Lam" - "Nostradamus in Orval" - "Het Illuminati Complot"). Zijn boek "Nostradamus in Orval" bracht hem in contact met een Vlaamse familie die zich beschouwt als de erfgenamen van Louis XVII...

"De Zaak Louis XVII" wordt nu weer beschikbaar, en wel als het eerste boek (in POD of Printing On Demand) van de digitale uitgeverij Everstory Books.

Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast