1.9.14

Wil jij ook 2 maanden gratis mijn ebooks lezen bij Scribd?Een steeds interessanter wordende site om boeken op te ontdekken - zij het dan wel in ebook-formaat (de liefhebbers van papier kunnen zich daarna nog altijd het drukwerk aanschaffen) - is Scribd. Oké, zowat 90% van het aanbod zal Engelstalig zijn, maar ondertussen vind je er ook al behoorlijk wat kleine onafhankelijke Nederlandstalige uitgevers en auteurs op. Zo ook de Scriptomanen en Everstory Books... en via die weg ongeveer 60% van mijn nu al gedigitaliseerde Verzamelde Werken, maar ook nogal wat ebooks van collega auteurs als Guy Didelez, Johan Vandevelde, Mieke Vanpol, Koen D'haene, Stefaan Van Laere - om er maar een handvol (5 dus) te noemen. (Maar meer Goed Volk volgt nu in sneltreintempo!)
Scribd heeft een eigen "reader" die heel lekker leest op je PC of laptop: kijk hierboven maar eens naar mijn Dolende Ridders, dat geeft een idee). Nog leuker lezen is het natuurlijk op iPad, tablet of smartphone. Maar - en dat is het grote verschil met andere platformen en readers -, je kunt er ook erg goed PDF's op "lezen": kijk hieronder maar eens naar mijn MaliënkolderEn Scribd heeft nog meer voordelen... Eigenlijk is dit, samen met Oyster, de Netflix van de ebooks. Voor een kleine som van 8.99 dollar per maand  kun je ongelimiteerd alle boeken lezen die op Scribd te vinden zijn. Nieuwe potentiële abonnees krijgen zelfs twee maanden gratis proeftijd, en kunnen dan eenvoudig kiezen of ze een eerste keer 8.99 dollar betalen voor een maandabonnement (of het equivalent in euro), dan wel hun proeftijd niet omzetten in een abonnement. Het komt erop neer dat je gratis twee maanden alle ebooks kunt lezen - ook die van hoger genoemde auteurs, zoek ze maar even op - en vervolgens kun kiezen of je een maand- of jaarbonnement neemt, of niet... en bijvoorbeeld hier en daar gewoon een ebook aankoopt (want dat kan ook).

Wil je het ook eens proberen, klik dan op deze 2 maanden Scribd gratis proeftijd link , zet je account op... en that's it!

Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast