26.8.19

Van Galgenberg tot Duivelsput... aan de Tafel van Elise


Wist je dat er zich aan de grens van Erembodegem met Affligem een soort Bermuda Driehoek bevindt, waar allerlei bovennatuurlijke fenomenen plaatsvinden die onder meer veroorzaakt worden door de nabijheid van een Galgenberg en een Duivelsput?Patrick Bernauw woont op de spreekwoordelijke boogscheut van beide… en zij spelen dan ook een belangrijke rol in vele van Vlaamse Filmpjes én zijn boeken, zoals het recente Van Galgenberg tot Duivelsput. Een en ander heeft te maken met de abdij van Affligem en met een toegang tot de vierde dimensie ook waar o.a. de tijd wordt opgeheven (meer bepaald bij de Kluiskapel).
Patrick laat zich bijstaan door de Storytellers, een  muzikaal ensemble van cursisten uit zijn schrijversklas aan de Academie voor Podiumkunsten in Aalst: Wieland Heymans (gitaar), An Staels en Veerle Van Vaerenbergh (zang), Isabelle Tolleneer (vertelling/dans). Zij schreven een boek “Sagen en Legenden uit het Denderland” en zullen een en ander illustreren… met muziek, zang & dans!

De Tafel van Elise, Erembodegem-Dorp 39. Zondag 8 september: deuren 19u - voorstelling 19u30. Inkom : 6 euro Reserveren is noodzakelijk op 053 21 62 66 of info@detafelvanelise.be

Storytellers Aalst
Sagen en legenden uit het Denderland
Collectief eindwerk van de schrijfklas van Patrick Bernauw, met werk van Nele Bruynooghe, Wannes De Craene, Claire De Lombaert, Glenn Govaert, Wieland Heymans, Marc Lonneville, An Staels, Isabelle Tolleneer, Yoline Van De Keere, Veerle Van Vaerenbergh.
€20,00 PaperbackGeen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast