31.3.20

Speel nu het detectivespel van Patrick Bernauw, Guy Didelez en Marc Borms


Nu het corona virus ons met z'n allen in quarantaine gezet heeft, gaan we op zoek naar manieren om niet de muren op te lopen. Door een spannend boek te lezen, bijvoorbeeld... En boeken kopen, zowel papieren exemplaren als ebooks, kun je gelukkig nog steeds online (kijk maar eens rechts op deze pagina). 

Samen met een aantal kornuiten van de Scriptomanen heb ik ook altijd graag doe-boeken gemaakt, voor jong en oud en alles daar tussenin. En zo lang de quarantaine duurt, zal ik je op deze pagina's met enige regelmaat zo'n spannend doe-boek voorstellen. Een detectivespel, een moordspel, dat je ook veilig thuis kunt spelen... en via Skype of een van die andere handige tools zelfs met een paar concurrerende detective teams. Op de moordspel doe-het-zelf pagina vind je heel wat inspiratie!


Zo is Springtij/RSearch een detectivespel waarin je met de hele familie kunt gaan samenwerken met het detectivebureau RSearch, om een mysterie op te lossen. Je hebt daarvoor alleen een boekje nodig, gemaakt door Patrick Bernauw en Guy Didelez (scenario) en Marc Borms (fotografie & vormgeving). Het spelboek kan als drukwerk gekocht worden (online) of in de vorm van een PDF. Vervolgens ga je op het web op onderzoek uit, en zul je op zoek moeten gaan naar tips en aanwijzingen, verwerkt in filmpjes en audio. Klik hier voor dit RSearch Documentatiemateriaal.


Meer info, ook over bestellingen, vind je op deze Doe-Het-Zelf Detetivespelpagina.

Je kunt de PDF van het spelboek rechtstreeks bestellen bij de uitgeverij na overschrijving van 30 euro op het rekeningnummer

IBAN BE 43 0016 9362 0101 - BIC GEBABEBB 

van vzw de Scriptomanen, met vermelding 'PDF Springtij'.

Je kunt het boek ook bestellen bij Bol.com (zie de Bollenwinkel rechts) of hier:

Patrick Bernauw, Guy Didelez & Marc Borms
Springtij
Patrick Bernauw & Guy Didelez schreven het scenario en Marc Borms tekende voor de foto's van dit "dossier", waarmee je zelf een moordspel kunt organiseren en spelen. Het enige dat je nodig hebt, per speler of team, is dit boek... en toegang tot internet!
€17,43 Paperback

Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast