1.3.19

Waar zijn de Rechtvaardige Rechters gebleven? Bij de Tafel van Elise, in Erembodegem... 10 maart!


Het paneel de Rechtvaardige Rechters, in 1934 gestolen uit het Lam Gods en nog steeds spoorloos, is ondertussen uitgegroeid tot een heus Vlaams Monster van Loch Ness. Tal van amateur-detectives zijn nog steeds op zoek naar verklaringen en een mogelijke bergplaats. Dat leidt al eens tot een hype in de media, of de crash van een website.
Patrick Bernauw droeg de afgelopen kwarteeuw meer dan zijn steentje bij tot de mythe en publiceerde niet minder dan zes boeken over het onderwerp: een historische thriller, een jeugdroman, een fotoboek voor een stadsspel, een paar non-fictie werken…
Recent kwam hij erachter dat de bergplaats van het onschatbare paneel mogelijk niet in Gent moet worden gezocht, maar op of nabij de terreinen die vroeger tot de leerlooierij Schotte behoorden, langs de ook al mythische Kapellekensbaan.
Hij geeft nu een lezing over de Mysteries van het Lam Gods, die meteen de start wordt van een nieuwe zoektocht. Als jij dat wil, kun jij ook met je eigen detectiveteam mee gaan speuren! Een spannend detectivespel, gebaseerd op feiten… met als hoofdkwartier de Tafel van Elise! Zit er ook een Miss Marple of een Poirot in jou?

Deuren : 19u - Voorstelling : 19u30 - Inkom : 6 euro voor de lezing
Inschrijven : info@detafelvanelise.be - 053 21 62 66
Reserveren is noodzakelijk, er zijn nog slechts een paar plaatsen vrij.
Wie zich alvast wil inschrijven voor het detectivespel “De 7 Werken van Schotte”, betaalt 20 euro voor het crimineel dossier met alle info, dat vanaf 11 april 2019 ter beschikking zal zijn.


De lezing wordt ondersteund door het Vlaams Fonds voor de Letteren, het volledige project door de Erfgoedcel Denderland.


Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast