5.5.11

Stadsspel van Patrick Bernauw & Marc Borms in Nederland:


Spannend, verrassend en avontuurlijk

Het nieuwste First Class-arrangement van 2011 is een regelrechte topper voor werkelijk iedereen. Het lijkt nog het meest op een combinatie van de Da Vinci Code en Indiana Jones. De deelnemers pendelen tijdens dit arrangement tussen Slot Loevestein en vestingstad Woudrichem. De overtochten gebeuren per pontveer, wat een extra dimensie geeft aan het geheel.
In dit spel worden de deelnemers geconfronteerd met allerlei onverwachte wendingen en ontdekken zij op een verrassende manier al het fraais dat Slot Loevestein en Woudrichem te bieden hebben. Tussen de bedrijven door zullen zij in teams een aantal raadsels ontrafelen en codes kraken. En dat allemaal met maar één doel: het oplossen van de Mysteries van Loevestein tot Woudrichem.
Iedere deelnemer wordt voorzien van een uiterst fraai “mysterieus” fotoboek van de hand van Patrick Bernauw, de auteur van het mysterie, en Marc Borms. Reken dus maar dat de deelnemers ook na afloop van deze spannende dag nog lang zullen nagenieten.Info

Inclusief: koffie met gebak, lunchpakket, consumptie na afloop van het spel, prijs voor het winnende team, alle overtochten tijdens het spel
Aantal deelnemers: minimaal 20, maximaal 100 deelnemers
Begeleiding: inclusief; minimaal 3 personen
Prijs: op aanvraag

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Mysterie van Loevestein tot Woudrichem? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook altijd langskomen.


Mysterie van Loevestein tot Woudrichem | | Bedrijfsfestiviteiten | First Class Entertainment

Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast