29.6.13

Een lezing, vertelling, voordracht, stadsspel of stadswandeling met Patrick Bernauw in Mysterieus België


Patrick Bernauw is een schrijver die je graag meesleept in een spannend verhaal rond de fascinerende onderwerpen uit Mysterieus België. En hij doet dat met een vertelling in je eigen uitvalsbasis, of op locatie met een stadswandeling of zelfs een heus stadsspel!

Haal een geboren verteller in huis of ga met Patrick Bernauw als gids in Gent op speurtocht naar het paneel de Rechtvaardige Rechters, dat in 1934 gestolen werd uit het Lam Gods… en vind het ook terug! Nog in 1934, straks tachtig jaar geleden, werd Albert I vermoord in Marche-les-Dames. Waag je samen met de auteur aan een reconstructie van het complot en doe dat in je eigen vertrouwde omgeving, of meteen op de crime scene. 

Herdenk de Eerste Wereldoorlog thuis of op de plaats waar die voor ons en voor de Engelsen begon: in Mons - met misschien wel de grootste mythe van de Grote Oorlog, over de Engelen die plots aan de zijde van de Engelsen verschenen, om daarna ook over de slagvelden van Europa te dwalen, tot zelfs aan de Yzer!

En hoe zat dat met de mysteries van de Tempeliers of het Heilig Bloed & de Graal van Brugge? Met de geheimen rond de Franse kroonprins Louis XVII, die incognito opgroeide in Vlaanderen? Met de Nostradamus Code en de fabuleuze schat van Orval, verborgen in zijn "voorspellingen"?  Patrick Bernauw vertelt er graag alles over, ca. 2 x 50 minuten lang (overeen te komen!), tijdens een stadswandeling van 2 tot 3 uur, of zelfs in het kader van een volledig dagprogramma in Orval.

Vrijblijvend meer info: Voorwaarden

Een vertelling in je thuisbasis:
200 euro + 6% BTW en vervoersonkosten 0,35 euro/km vanuit Erembodegem.
In geval er meer dan 40 deelnemers verwacht worden: een micro voorzien. Voor de rest niets speciaals vereist. Voor kleine groepen (min 30 personen) kan eventueel een subsidie van 100 euro toegekend worden, via het Vlaams Fonds voor de Letteren.

Een stadswandeling-met-vertelling-en-Patrick-Bernauw-als-gids
  • in Gent (De Rechtvaardige Rechters)
  • in Brugge (de Mysteries van het Heilig Bloed, de Graal en de Tempeliers – voor Dan Brown & Da Vinci Code liefhebbers)
  • in Marche-les-Dames (de moord op Albert I)
  • in Mons (de Engelen van Mons / Eerste Wereldoorlog)
300 euro + 6% BTW. Duurtijd 2 tot 3 uur (af te spreken). Groepen zijn niet groter dan 30 deelnemers. 
Er kan eventueel een subsidie van 100 euro toegekend worden, via het Vlaams Fonds voor de Letteren.

Een stadsspel met Patrick Bernauw als spelleider
  • in Gent (De Rechtvaardige Rechters)
  • in Brugge (de Mysteries van het Heilig Bloed, de Graal en de Tempeliers – voor Dan Brown & Da Vinci Code liefhebbers)
  • in Marche-les-Dames (de moord op Albert I)
  • in Mons (de Engelen van Mons / Eerste Wereldoorlog)
Indien niet meer dan 50 deelnemers: 300 euro en 5 euro per deelnemer (iedere deelnemer ontvangt een fotoboek) + 6% BTW. Indien meer dan 50 deelnemers: prijs overeen te komen.

Een wandeling of stadsspel in Orval (provincie Luxemburg):
Dagprogramma. Prijs overeen te komen.

Een boswandeling-met-vertelling-en-Patrick-Bernauw-als gids in en rond de abdij van Affligem, op basis van het nieuwe boek van Patrick Bernauw, Van Galgenberg tot Duivelsput, over de mythen en sagen van de streek… of een GPS-bosspel. Vanaf 200 euro + 6% BTW voor maximum 30 deelnemers.Geen opmerkingen:

Podcast Mystiek Actie Front MAF!

Luisterboeken Podcast